MERJ NAGYOT ÁLMODNI

Inversblog

A nevünk már magában is valami nagyon ellentéteset sugall, vagy mégse? Igen, ezek lennénk mi, két barátnő, akik már ránézésre is nagyon mások, de valami mégis összetartja őket, mi hisszük, hogy az ellentétek vonzzák egymást. De nem is vagyunk annyira ellentétek, csak máshogy tudjuk megközelíteni a dolgokat, és pont ezért kiegészítjük egymást! Egy dolog közös: a cél!

Az alap ötlet

Mindenki blogol, vlogol, influencerkedig - miért ne csinálnánk mi is ezt?
De pont ugyanezért miért is csinálnánk?
Az ötlet sokak számára vonzónak hangzik, szórakozásból pénzt keresni, na még mit nem?

Sokan ott rontják el, hogy egyből a dollárjelek csillannak meg a szemük előtt ezen szavak hallatán. Jól is hangzik, de valljuk be minden amibe minőségi energiát fektetsz, erőt kell kifejteni, ami jó esetben megtérül!

De mi nem ezért kezdtünk bele, mert a minőségi tartalmakhoz idő kell és az nem biztos, hogy ki is fizetődik, de ha az ember hobbiként, szórakozásként tekint rá már nincs is minek megtérülnie! 

A célunk minél több embernek segíteni az élet különböző területein, értéket és tudást adni a leendő követőink számára, Számotokra és persze egy olyan hobbit űzni, amivel mi is fejlődhetünk, ezzel fejlesztve másokat! 

Első sorozatunk az ausztriai életről fog szólni– természetesen csak egyikőnk él kint, így van is mivel összehasonlítani! 

További tartalmakat az egészséges életmód témában találhattok; receptötletekkel, tanácsokkal.

Személyes tapasztalatokat osztunt meg bármilyen aktuális témában.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Link másolása